Tuesday, March 23

prom nite vs gothic

ok...prom nite aku rasa cam lembut2 sikit and gothic kau rasa cam ganaz2 ckit..
apa motif aku cakap macam tuh..aku bukannya apa.nak story pasal dinner kolej semalm..
overall aku rasa ok la..tp da yang sgt aku x puas hati.aku story kat bawah nanti...

ok.base on tajuk tuk entry kali nie..sebenaqnya tema tuk dinner kolej tu
PROM NITE.
aku dengan geng2 kau tanpa was2nya pakat beli bju ala2 gothic gtu..lantak la org nak ckp pa pun aslkan kami bhagia.+++++lebih capup ckit.haha.
ok.pa pendapat korang???prom nite ka gothic???
haha.sendiri mau ingat la ekh.pa2 pun kami happy tim etuh.cuma masa nak makn tu la.dapt tempat kat luar dgn kena tempias ujan lah..hish.dlam hati ni membara gila dah aku,.tp control beb.


ok.dah hbis makn.pa lagi tiba la masa yg dtunggu2..pyampaian hadiah ka??no.no.no.aku x dpat apa2 adiah pun.ingatka nak dapat anugerah sahsiah terpuji ja.jgn harap.maksud aku masa to pose2 la apa g.

keh..ni antara gmbar2 yg sempat d ambil...


2 comments:

Anonymous said...

uit!!!ltak la gmbo byk2 ckit..gmbo 2 xnmpk ksut u yg voggy da vaz 2 ;D

ShiEdA rAmli said...

huhu..akan dtg..tp takot org ckp nak capup lak...tp kasut aku x se'vouge' kasut mu....