Wednesday, January 5

Ular mati atas pokok

auw..mata dah mengantuk tapi asal aku letak kepala jea dia cekang balik. nak kata telan kafein tak pon. nak kata tido petang sampai tak hengat dunia pun tak. sindrom ape nih.?? jangan habaq kat aku sindrom down sudah. sekeh mau?

wah. esok heaven gile. kelas just 3 hours only. hari rabu sama maksud dengan hari super rajin. kalau nak compare kan dengan hari2 lain tuh dah sah2 la super malas cap ayam brand.

nak teka-teki x? * tetiba jah. gila ka hape?* hehe..aku memang banyak koleksi-meksi teka-teki nih...
okeh. malam nih aku nak dermakan satu.sapa betul t aku poskan seposen.cukup untuk beli cekelat sorang sebiji an.tak boleh makan banyak2 nanti gigi kena makan dengan ulat. weekk~

soalan nih memang dah purba. kalau tak salah aku time tadika dulu kot..tak pun time darjah 1 2 cam tuh la..pendek cakap time2 x baligh lagi la..

okeh. bunyi die macam nih.......................................................

"teka-teki teka tekok,  ular mati atas pokok"

hah! jawab jawab jawab! benda apakah yang dimaksudkan...haha

3 comments:

little cart00n said...

mmg teka teki zaman dahulu kala..
hahaha

e~where said...

ular mati atas pokok ler jwpang die..wkakaka

Syeida Ramli said...

little cartoon:
huhu..tahu xpe..(^("))

e~where:
tu bukan jawapang..tu soalang.^^