Wednesday, April 6

GRENADE The Hooligans Remix Version! super LIKE!!


semalam dengar EraFM jap sambil lipat baju yang bertimbun-timbun. oi perlu ke mention lipat baju tuh?? saja hang kan. nak menunjuk kerajinan la tuh.. haha. relax2 der..

pastuh terdengar lagu GRENADE tapi lain benor music dia. versi ape tah. 1st time dengar terus jatuh cinta weyh. fuhh! penangan Bruno Mars yaw..heh heh. then try cari kat utube tapi tak jumpa. KECIWA! 

then, try tweet kat Dina Nazir sebab time tuh dia yg bertugas. lama gak aku tunggu. rasa macam menunggu buah durian gugur ja. heh.

5 minit kemudian......................


kak dina cakap CD Special Edition je ada. kecewa ja baca. tapi try cari kat utube ada ja. haha. terus download dowh. then, terus dengar banyak-banyak-banyak kali. tapi x bosan kowt. pasai pa tataw. haha..

tak yah cakap banyak. korang enjoy la dengar lagu nih. memang BEST habaq hang!.



 

i dah jatuh cinta la dgn u BRUNO MARS. bila U nak masuk meminang?
 eh, u tahu tak meminang tu hape? ayoo cepat GOOGLE! -__-"


okeh. selamatpetang.gudebening.
BABAI!

tak ada idea nak bagi hadiah kepada yang tersayang?? try kelik mende bawah nih..^^

2 comments:

cik ziqa said...

lelagu dy semua superb. am i rite ? especially grenade ! luv it damn much

Super Syieda said...

ha'ah..setuju!! ^^