Tuesday, April 6

haih!!!!!!!

weh!weh!weh!wehhhhh!!.guess wat???..semalm 'abg' aku menang sih..ooo patut la aku x boleh lena semalam.ni mesti badi nih.haih!!
betoi weh semalam memang aku x boleh lena habaq hang.aku x tau la sebab apa.org kalau x boleh lena p la study kan.aku??..oih..x mau.x mau.takot weh.aku lebih rela duk bawah kain selimut(buat2 pejam mata)..dripada dok celik mata sorang2 tgh2 malam buta..tp aku cekalkan hati duk berkelumbung bawah selimut even masa tuh aku rasa panas yg amt2 %$% lah.dah la room8 blik.huih!!

masa tuh mula la bayang mcm2..buat pulak siang tuh kawan aku yg sgt bertuah ni menyeprisekan(suprised dimelayukan) aku..masa tgk tuh buat2 berani ja..tp bila dok sorng2 bru la benda tuh berlari-lari ja kat depan mata aku nih.haih!!hangpa nak rasa dak cam aku rasa..tgk la sendiri.

http://npys.net

kalau kena heart attack jgn salahkan aku noh...



okeh.weh!!exam dah dekat niey.seminggu g ja kot.sempat ka aku cover semua niey.aku da baca satu kata2 ka pa tah niey..

"cikgu memerlukan setahun untuk habiskan silibus,pelajar cuma memerlukan seminggu untuk mengkhatam nota kuliah"..
ada ka patut..tapi aku stuju.aku setuju.aku setuju.

konklusi:jom2 blaja lagi..da masa g nih..sempat kot cover semua..






cda monolog:seminggu ni tido sorang lagi la aku nmpaknya..nasib badan

5 comments:

ShiEdA rAmli said...

semalam pun imsonia lgi!!!!

mira baguih said...

weh. j0m mkn cend0l lg. kli ny dlm mngk0k hayun punye~! ayuh!

ShiEdA rAmli said...

weh..esok ekh g makan cendol...x dak mood nak berpesta la hri niey...

quink said...

ang cute cute talagaaaa!

shieda ramli said...
This comment has been removed by a blog administrator.