Tuesday, August 10

:: esok puasa ::

okeh.dah setahun berlalu.kita bertemu ramadhan kembali.alhamdulliah..
esok semua orang islam dah start puasa kot(ni sebelom umum).
korang dah niat lom??
dah masak untuk sahur nanti belom??
dah rancang nak makan apa buka puasa esok belom??

okeh.terover excited.sila berhenti.huhu

tertunggu-tunggu juga 'uncle' penyimpan mohor besar yang dok umum puasa dengan raya tuh..ya la kan.dah setahun x jumpa.tah sihat ke x pun x tau.kadang2 kan aku terfikir jugak kalau la ditakdirkn tuhan lebih menyayangi dia..siapala yang akan ganti tempat dia.aku bukannya apa.aku dari umoq satu tahun g dok tgk muka dia sampai la sekarang dah dekat 20an nih..besar dengan muka dia ja duk  kat depan tb umum posa.x pun umum raya.memang femes la dia.boleh dikatakan satu malaysia tgk dia time tuh.hurm~~

okeh.tadi petang tgk anak bulan kan.nampak x??nampak x??
: macam mana lebai :
bila puasa?????

hah!!!!
dia da cakap esok posa..so.puasa la kita esok noh..

sebagai 'close up'untuk entri ni..aku nak ucapkan...........
:: OKEH!!! ::
puasa jangan x puasa!!!
video

1 comment:

Qu azniza ;) said...

selamat berpuasa ea!!