Saturday, February 19

nanti hang mai aloq staq aku putaq kepala hang!

wehuuu..boring gile kalau cuti banyak2 hari nih kan.tapi kalau cuti pendek cakap x puas plak. ish, manusia kan. cuti salah, tak cuti lagi salah! <---erk! macam kata kat diri sendiri jea..hehe.memang pon!


sebenonya...aku kalau boring aku suka blog-berjalan..atau nama glemer dia blogwalking..and salah satu belog yang wajib aku buko kalau dah hyper boring sangat blog nih ha. lawak2. aku memang suko lawok2 nih.dah sebati dengan diri aku.. haha.."aku tengah gelak gedik sekarang nih". sekian..


Aku nak share satu story dri belog yang aku maksudkan nih..aku pilih story nih sebab apa tahu?? of kosla sebab die guna bahasa utagha..bahasa mother-tongue aku tuh. gile ko x solute! huhu..toing2! (bunyi aku tabik spring kepada si pembuat story)..


ce baca! ce baca! ce baca!
best weyh!!





okeh. untuk tak merasakan diri aku ni mencilok hasil karya orang..aku cakap la, aku amik dari belog mana..nanti tak pasal2 surat saman sampai rumah! mano den nak cari duwet bayo saman weyh. den mano kijo lagi.!!


aku amik dari belog nih.. http://funny-profiles-story.blogspot.com/ latest entry pasal citer madu tiga-P.Ramlee..jom kita ramai2 visit belog ini ..moh kite!!


okehselamatmalamgoodnitesalam
.babai.

2 comments:

hamzah ian said...

ce bace ce bace.. haha

Syeida Ramli said...

bacho jangan tak bacho..hehe